Acest concurs a expirat în data de 2015-12-21. Vezi concursurile active aici.
Retete indulcite cu Green Sugar!

Totul despre mame și Green Sugar te invită la concurs de rețete dulci!

Crăciunul este aproape și meniul pentru masa de sărbători probabil că este deja stabilit. Dacă ai ajuns la capitolul desert, nu uita să alegi rețete de dulciuri pe care să le poți face împreună cu micuții tăi. Este o oportunitate grozava să implici copilul în bucătărie și să vă distrați pregătind și decorând unele dintre cele mai delicioase prăjiturele de Craciun.

Spune-ne într-un post în cadrul concursului ce rețetă ai prepara pentru /împreună cu micuții tăi, înlocuind zaharul cu Green Sugar, îndulcitor natural cu 0 calorii si poți câștiga unul dintre cele 10 premii formate din borcan de Green Sugar pudră de 350 gr. și șorț de bucătărie.

Green Sugar este singurul îndulcitor 100% natural de pe piață care poate fi preparat termic – de la prăjituri pregătite la cuptor, la temperaturi de până la 200 grade (aluaturi, torturi, foietaje, creme), până la înghețate, salate de fructe sau băuturi – fără a modifica gustul preparatelor.

Concursul se desfășoară în perioada 10 – 20 decembrie 2015. Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți în data de 21 decembrie 2015. Dacă ai câștigat trimite-ne un mail la contact@totuldespremame.ro cu datele tale de contact pentru a afla cum poți intra în posesia premiului.