Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un aparat Braun Silk-epil 7 SkinSpa!

Concurs: Castiga un aparat Braun Silk-epil 7 SkinSpa!

[like_to_read]

Participa la concurs, raspunde la intrebare si poti castiga un aparat Braun Silk-epil 7 SkinSpa!

Pielea fina ca matasea devine acum realitate datorita combinatiei minunate de epliare si exfoliere oferita exclusiv de noul Braun Silk-epil 7 SkinSpa. Combina inteligent un regim de frumusete care ofera cel mai bun sistem 2 in 1 de epilare si exfoliere pentru o piele mai fina si vizibil mai luminoasa. Mai mult, vei experimenta rezultatele pe care le poti obtine intr-un salon de frumusete chiar in confortul casei tale.

Braun Silk-epil 7 SkinSpa este superior fata de ceara in inlaturarea firelor scurte si de patru ori mai bun decat o exfoliere manuala, devenind o necesitate pentru orice femeie. Creat pentru a fi folosit in baie sau la dus, SkinSpa ofera o experienta catifelata care se potriveste perfect in regimul tau de frumusete.

Peria de exfoliere cu tehnologie sonica opereaza cu 3.000 micro-vibratii pe minut, inlaturand celulele de piele moarta. Capatul epilatorului este alcatuit din 40 de pensete unice asezate in sistem close-grip care se pot roti pana la 15 grade inainte si inapoi si care urmaresc, intuitiv, formele feminine pentru o piele mai fina care dureaza pana la patru saptamani.

Pentru a participa la concurs completeaza campurile de mai jos si raspunde la intrebarea “Ce cantareata a fost aleasa sa reprezinte Braun ca ambasador pentru noul Silk-epil 7 SkinSpa?”

PARTICIPA LA CONCURS!

Susține comunitatea Concursuri Online cu un

[/like_to_read]