Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un epilator Braun Silk Epil 5!

Concurs: Castiga un epilator Braun Silk Epil 5!

[like_to_read]

Pantaloni scurti, rochii ce iti scot in evidenta feminitatea sau fuste care iti pun in valoare picioarele.Toate acestea sunt must-have-uri pentru acest sezon. Intrebarea este: sunt picioarele tale pregatite?

Pentru ca vrei sa profiti la maxim de vara trebuie sa ai picioare fabuloase si catifelate, iar Braun Silk Epil 5iti vine in ajutor, inlaturand firele de par nedorite. Astfel nu o sa mai vrei sa iti ascunzi picioarele.

Braun Silk Epil 5, prin tehnologia Dual Comfort, combina puterea rolelor de masaj cu frecventa inalta, ce stimuleaza in mod activ pielea pentru o epilare extrem de delicata si senzatia de racorire si calmare oferita de manusa racoritoare.

Si pentru rezultate pe care ceara nu le poate egala, Braun Silk Epil 5 este dotat cu un cap pivotant ce se adapteaza tuturor suprafetelor. Iar tehnologia close-grip face epilarea un proces mult mai eficient ca oricand. Acum nu-ti mai ramane decat sa te gandesti la ce outfit-uri sa alegi pentru a-ti pune in evidenta picioarele catifelate.

Braun te invita sa participi la CONCURS!

Spune-ne (in zona comentarii) cu ce ai asorta picioarele catifelate in aceasta vara!

Poti fi castigatoarea epilatorului Braun Silk Epil 5 si te poti bucura de picioare catifelate pentru mai mult timp!

Regulament concurs:

  • Concursul se desfasoara in perioada 2-9 iulie 2013;
  • Se va desemna, pe 10 iulie, un castigator al epilatorului Braun Silk Epil 5
  • Participa la concurs toti cei care au raspuns (corect) printr-un comentariu la intrebarea concursului;
  • Castigatorii vor fi publicati (la sfarsitul concursului) in aceasta pagina si trebuie sa raspunda cu datele de contact cerute, prin PM (mesaj privat pe Facebook) pana cel tarziu pe  15 iulie 2013, altfel premiul devine nul.

PARTICIPA LA CONCURS!

Susține comunitatea Concursuri Online cu un

[/like_to_read]