Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un parfum Joop! Homme 125ml!
Concurs: Castiga un parfum Joop! Homme 125ml!
JOOP HOMME EDT 75ML

[like_to_read]

Aromedelux.ro iti satisface toate curiozitatile olfactive si iti ofera cea mai placuta experienta de shopping online.

Toate parfumurile comercializate sunt in stoc, putand fi ridicate personal din magazinul nostru din zona Piata Romana/Piata Amzei, de pe strada Mendeleev, nr. 17, bl. 1, sc. 1, et. 2, ap. 14 sau livrate oriunde in tara in 24 ore.

Pe aromedelux.ro gasesti parfumuri originale, marci de renume international, la preturile cele mai mici. La noi gasesti cele mai vandute si dorite parfumuri de femei sau de barbati. Fie ca optezi pentru un clasic precum Dior, Chanel, Givenchy, Thierry Mugler, Bvlgari sau preferi marci mai dinamice, precum Hugo Boss, Davidoff sau Burberry- in selectia de parfumuri disponibile pe aromedelux.ro vei gasi cu siguranta un parfum original, ieftin, care sa iti satisfaca dorinta. Ne imbogatim periodic oferta, astfel ca tu sa te bucuri de parfumuri noi la cele mai mici preturi.

Te intrebi cum putem comercializa parfumuri originale care sa fie si ieftine? Acceseaza sectiunile "Termeni si conditii" si "Despre noi" si de acolo vei afla ca lucram cu furnizori de parfumuri agreati iar modalitatea de comert online ne permite sa comercializam parfumuri ieftine datorita costurilor de operare reduse.Iti oferim parfumuri ieftine, originale, calitate, livrare rapida si promotii.

Joop Homme este un parfum oriental si senzual ce se deschide cu note citrice proaspete de mandarin, lamaie, bergamota si floare de portocal. Inima este florala, calda si tamaduitoare, dezvaluind iasomia, lacramioara, heliotrope si scortisoara. Baza exotica introduce note dulci si lemnoase de vanilie, boabe de tonka, patchouli si lemn de santal. parfumul a fost creat de Michel Almairac si lansat in 1989.

Intra pe  www.aromedelux.ro , urmareste-ne ofertele si raspunde corect la urmatoarea intrebare!

Raspunde la urmatoarea intrebare:

Care este cel mai scump parfum, conform aromedelux, din lista de mai jos?
  • Chanel Chance edp 100ml
  • Viktor&Rolf Flowerbomb edt 100ml
  • Lancome Miracle edp 100ml
  • Altul
PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]