Castigi cat ai zice "party"!

Campania „Castigi cat ai zice "party" se desfasoara in perioada 16 iulie - 15 octombrie 2024, cu posibilitate de prelungire.

La campania „Gata de distractie, gata de vacanta” pot participa persoanele fizice utilizatori de abonament Orange (abonament avand ca titular o persoana fizica sau un mic intreprinzator) sau de cartela Orange PrePay si care acceseaza aplicatia My Orange, versiunea pentru iOS sau Android, sectiunea Pinata Party. Exceptie fac abonamentele Yoxo, Orange Young, Orange Senior, Orange Me 25, optiunea Bonus 100 minute internationale My Orange, abonamentele de tip Hibrid cat si abonamentele de tip Orange ME & PRO ce contin optiuni de 150 minute internationale sau de 300 de minute internationale pe care nu se pot activa premiile constand in beneficii bonus.

Ce trebuie sa faci:

  • sa detii un telefon compatibil si sa poti accesa internetul prin intermediul unui abonament/optiune cu acces la internet sau prin Wi-Fi
  • sa ai instalata aplicatia My Orange pe telefon (versiune pentru iOS / Android) si sa te autentifici cu contul existent sau sa iti creezi un cont in aplicatia My Orange
  • sa accesezi sectiunea Pinata Party din aplicatia My Orange, exclusiv de pe telefon
  • sa accepti Regulamentul noii Campanii „Castigi cat ai zice "party"” prin apasarea butonului „Sunt de acord”
  • in perioada desfasurarii Campaniei sa realizezi cu succes minimum una dintre actiunile eligibile
  • sa spargi Pinatele primite in urma actiunilor realizate
  • sa descoperi premiul primit in urma spargerii Pinatei
  • sa revendici Premiile din subsectiunea Premii
  • sa aloci pe unul dintre numerele de telefon administrate in contul My Orange premiile revendicate sau primite instant cu beneficii bonus pentru abonamentul tau Orange sau cartela ta PrePay
  • sa acumulezi minimum 1000 puncte din Pinata alocate ca urmare a actiunilor realizate in Pinata Party pentru inscrierea in tragerea la sorti pentru urmatoarele premii:
    • 15 camere video GoPro HERO10

Premiile cu beneficii bonus pentru abonamentul Orange sau cartela SIM PrePay pot fi alocate pe numerele clientilor activi cu abonamente Orange Fun, Orange Me si Orange Me Start de minimum 7 euro, lansate dupa data de 6 septembrie 2017, precum si cu abonamente de internet mobil, disponibile incepand cu 3 aprilie 2017, Orange Pro lansate dupa data de 6 septembrie 2018 si Business Mobile lansate dupa data de 9 septembrie 2019. Exceptie fac abonamentele Yoxo, Orange Young, Orange Senior, Orange Me 25 si abonamentele de tip hibrid.
Premiile cu beneficii bonus pentru abonamentul Orange sau cartela SIM PrePay pot fi alocate pe orice numar activ al utilizatorilor posesori de cartela SIM PrePay Orange.
Premiile surpriza primite prin Pinata din partea casei si premiile revendicate pot fi folosite doar dupa atribuirea lor pe unul dintre numerele de telefon administrate in contul My Orange de catre Participant.
In tragerea la sorti din data de 23 octombrie 2024 se vor desemna castigatorii pentru urmatoarele premii:

  • 15 x camere video GoPro HERO10

In tragerea la sorti sunt inscrisi toti participantii care au acumulat minimum 1000 puncte in Pinata Party ca urmare a actiunilor realizate pe durata derularii campaniei.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.