Esti gata de cumparaturi? Fii descurcaret! De Black Friday, poti castiga un voucher de cumparaturi!

De Black Friday, fiecare dintre noi ar vrea sa profite la maxim de ofertele disponibile, acesta fiind cel mai asteptat eveniment de reduceri din an.

Black Friday la eMAG are loc in fiecare an in luna noiembrie, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte si reduceri. Evenimentul se desfasoara pe durata unei singure zile, cunoscuta drept Vinerea Neagra.

eMAG a anuntat data oficiala la care va avea loc Black Friday 2024, evenimentul cu cele mai multe reduceri din an va fi pe data de 8 noiembrie 2024.

Printre produsele care se regasesc in oferta eMAG Black Friday se numara televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion ai articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casa si gradina, produse de ingrijire personala pentru adulti si copii, mobila, jucarii, anvelope si produse speciale.

Prin abonarea la newsletter-ul nostru vei fi printre primii care vor afla cand si la ce magazine incep promotiile de Black Friday.

Abonarea la newsletter iti poate aduce si un voucher de cumparaturi eMAG in valoare 1.000 lei, cu care te poti bucura de cumparaturile de Black Friday fara grija bugetului. Pentru a te inscrie in concurs, tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de inscriere. Automat vei fi inscris si in concursul pentru castigarea premiului de 1.000 lei.

Voucher-ul poate fi folosit in perioada de valabilitate pentru plata comenzilor cu produse vandute de eMAG.

Castigatorul premiului de 1.000 lei va fi anuntat pe data de 06 noiembrie 2024, prin tragere la sorti, folosind site-ul random.org. Formularul de abonare poate fi completat pana la data de 05 noiembrie 2024.

4 din 5 (11 Voturi)